octavia 2 fl duzo lepiej wygląda jak ma brewki moim zdaniem i nie ma tego wybrzuszenia nad lampą ta biała miazdzy :diabelski_usmiech
Rosnące obroty
Zwiń
X
-
Re: Rosnące obroty
Witam, powodem między innymi może być zabrudzony silniczek krokowy. Przy VW pomogło odłączenie aku na pare minut.Zamieszczone przez gregmartinWitam'
mam taki kłopocik-podczas jazdy obroty silnika na "luzie"wzrastają mi do 1000.Musze zgasic silnik chociaz na sekunde i wtedy jest ok.W zeszłym roku wymieniałem czujnik temp.więc to nie to.Co to moze być?Bardzo prosze o podpowiedz!
Pozdrawiam!!!Pozdrawiam Zbigniew // OI FL __ OII FL // SIMPLY CLEVER
Komentarz
-
-
Re: Rosnące obroty
Cześć! Potwierdzam, że przeczyszczenie przepustnicy i zębatek przy silniczku krokowym, tudzież "reset" przez odpięcie akumulatora może pomóc.Zamieszczone przez LangustaWitam, powodem między innymi może być zabrudzony silniczek krokowy. Przy VW pomogło odłączenie aku na pare minut.Zamieszczone przez gregmartinWitam'
mam taki kłopocik-podczas jazdy obroty silnika na "luzie"wzrastają mi do 1000.Musze zgasic silnik chociaz na sekunde i wtedy jest ok.W zeszłym roku wymieniałem czujnik temp.więc to nie to.Co to moze być?Bardzo prosze o podpowiedz!
Pozdrawiam!!!
U mnie obroty na luzie potrafiły wahać się między 1000 a 1300 albo nawet zawiesić się na 2000 :P. Wyłączenie i włączenie silnika z reguły pomagało. Co ciekawe - kłopoty robiły się zawsze po uruchomieniu rozgrzanego silnika.
Komentarz
-
Komentarz